ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Διεύθυνση: Επιδαύρου 4, Γλυφάδα
Τίτλος: Υπό κατασκευή νέου τετραώροφου κτιρίου πολυτελών κατοικιών με υπόγειο και κεραμοσκεπή.
Χρονολογία Έναρξης: 2021

 

Πρόκειται για τετραώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με υπόγειο και κεραμοσκεπή. Το υπόγειο αποτελείται από έξι θέσεις στάθμευσης, 4 αποθήκες και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκονται διαμέρισμα ισογείου επιφάνειας 56,24 τ.μ., θέσεις στάθμευσης και η είσοδος της πολυκατοικίας. ‘Ολοι οι όροφοι του κτιρίου αποτελούνται από ένα διαμέρισμα επιφάνειας 98,13 τ.μ. εκτός του Δ’ ορόφου ο οποίος αποτελείται από διαμέρισμα το οποίο επικοινωνεί με το πατάρι με εσωτερική κλίμακα. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του. Το κτίριο είναι ενεργειακής κλάσης Β. Τα διαμερίσματα δεν επιβαρύνονται με κοινόχρηστες δαπάνες θέρμανσης καθώς είναι πλήρως αυτονομημένα με επίτοιχους λέβητες φυσικού αερίου και ενδοδαπέδια θέρμανση.  Επιπροσθέτως η πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α. εξασφαλίζεται σε όλο το κτίριο. Το τεχνικό γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>> έχει αναλάβει τη Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου.

ΠΕΝΤΑΩΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΛΙΒΥΗΣ 8 ΓΛΥΦΑΔΑ

Διεύθυνση: Λιβύης 8 Γλυφάδα
Τίτλος: Πενταώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο και κεραμοσκεπή
Χρονολογία Ολοκλήρωσης: 2002

Πρόκειται για πεντααώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με υπόγειο και κεραμοσκεπή. Το υπόγειο αποτελείται από  θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκεται και η είσοδος της πολυκατοικίας . Όλοι οι όροφοι αποτελούνται απο ένα διαμέρισμα. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του. Η Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου έγινε από το Τεχνικό Γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>>.

Υπό κατασκευή τριώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο και δώμα

Περιγραφή

Διεύθυνση: Μ.Αλεξάνδρου 22 & Αθανασίου Διάκου Βριλήσσια
Τίτλος: Τριώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο και δώμα
Χρονολογία Έναρξης: 2020

Πρόκειται για τριώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με υπόγειο και δώμα. Το υπόγειο αποτελείται από έξι θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκονται δυο θέσεις στάθμευσης και η είσοδος της πολυκατοικίας . Ο Α’ και Β’ όροφος αποτελούνται από δύο διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 142,97 τ.μ. σε κάθε όροφο. Ο Γ’ όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα επιφάνειας  120,66 τ.μ. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του. Το κτίριο είναι ενεργειακής κλάσης Β. Τα διαμερίσματα δεν επιβαρύνονται με κοινόχρηστες δαπάνες θέρμανσης καθώς είναι πλήρως αυτονομημένα με επίτοιχους λέβητες φυσικού αερίου. Επιπροσθέτως η πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α. εξασφαλίζεται σε όλο το κτίριο. Το τεχνικό γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>> έχει αναλάβει τη Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου.

Τριώροφο κτίριο κατοικιών Ιθώμης 41 Γλυφάδα

Περιγραφή

Διεύθυνση: Ιθώμης 41 Γλυφάδα
Τίτλος: Τριώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο και δώμα
Χρονολογία Ολοκλήρωσης: 2014

Πρόκειται για τριώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με υπόγειο και δώμα. Το υπόγειο αποτελείται από θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκονται διαμέρισμα ισογείου, θέσεις στάθμευσης και η είσοδος της πολυκατοικίας . Ο Α’ και ο Β’ όροφος αποτελούνται από οροφοδιαμερίσματα ενώ ο Γ’ όροφος αποτελείται από μεζονέτα η οποία επικοινωνεί με το δώμα με εσωτερική κλίμακα. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του.Η Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου έγινε από το Τεχνικό Γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>>.

Τετραώροφο κτίριο κατοικιών Αγ. Νεκταρίου 400 Γλυφάδα

Περιγραφή

Διεύθυνση: Αγίου Νεκταρίου 400 Γλυφάδα
Τίτλος: Τετραώροφο κτίριο κατοικιών με δύο υπόγεια και δώμα
Χρονολογία Ολοκλήρωσης: 2011

Πρόκειται για τετραώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με δύο υπόγεια και δώμα. Τα υπόγεια αποτελούνται από θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκονται δύο διαμερίσματα, θέσεις στάθμευσης και η είσοδος της πολυκατοικίας . Ο Α’,Β’, Γ’ και Δ’ όροφος αποτελούνται από δύο διαμερίσματα ο κάθε ένας. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του. Η Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου έγινε από το Τεχνικό Γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>>.

Επταώροφο κτίριο κατοικιών Ηρακλείου 13-15 Νέα Σμύρνη

Περιγραφή

Περιοχή: Ηρακλείου 13-15 Νέα Σμύρνη
Τίτλος: Επταώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο και δώμα
Χρονολογία Ολοκλήρωσης: 2012

Πρόκειται για επταώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με υπόγειο και δώμα. Το υπόγειο αποτελείται από θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκονται θέσεις στάθμευσης και η είσοδος της πολυκατοικίας . ‘Ολοι οι όροφοι του κτιρίου αποτελούνται από οροφοδιαμερίσματα. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του. Η Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου έγινε από το Τεχνικό Γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>>.

Επταώροφο κτίριο κατοικιών Δαρδανελλίων 139 Νέα Σμύρνη

Περιγραφή

Διεύθυνση: Δαρδανελλίων 139 Νέα Σμύρνη
Τίτλος: Επταώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο και δώμα
Χρονολογία Ολοκλήρωσης: 2009

Πρόκειται για επταώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με υπόγειο και δώμα. Το υπόγειο αποτελείται από θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκονται διαμέρισμα ισογείου, θέσεις στάθμευσης και η είσοδος της πολυκατοικίας . ‘Ολοι οι όροφοι του κτιρίου αποτελούνται από οροφοδιαμερίσματα εκτός από τον Β’ όροφο ο οποίος αποτελείται από δύο διαμερίσματα. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του. Η Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου έγινε από το Τεχνικό Γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>>.

Τετραώροφο κτίριο κατοικιών Βοσπόρου 31 Γλυφάδα

Περιγραφή

Διεύθυνση: Βοσπόρου 31 Γλυφάδα
Τίτλος: Τετραώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο και δώμα
Χρονολογία Ολοκλήρωσης: 2007

Πρόκειται για επταώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με υπόγειο και δώμα. Το υπόγειο αποτελείται από θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκονται διαμέρισμα ισογείου, θέσεις στάθμευσης και η είσοδος της πολυκατοικίας . Ο Α’ και Β’ όροφος αποτελούνται από δύο διαμερίσματα, ο Γ’ όροφος από οροφοδιαμέρισμα και ο Δ’ όροφος από μεζονέτα που επικοινωνεί με το δώμα με εσωτερική κλίμακα . Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του. Η Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου έγινε από το Τεχνικό Γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>>.

Τετραώροφο κτίριο κατοικιών με πισίνα Β.Ηπείρου 92 & Ευξ.Πόντου Γλυφάδα

Περιγραφή

Διεύθυνση: Βορείου Ηπείρου 92 & Ευξείνου Πόντου Γλυφάδα
Τίτλος: Τετραώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο, πισίνα και δώμα
Χρονολογία Ολοκλήρωσης: 2010

Πρόκειται για τετραώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με υπόγειο και δώμα. Το υπόγειο αποτελείται από θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκονται διαμέρισμα ισογείου, θέσεις στάθμευσης και η είσοδος της πολυκατοικίας .Η πισίνα έχει εγκατασταθεί στην πρασιά του οικοπέδου ενοποιημένη με τον περιβάλλοντα χώρο.  Όλοι οι όροφοι του κτιρίου αποτελούνται από οροφοδιαμερίσματα. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του. Η Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου έγινε από το Τεχνικό Γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>>.

Τετραώροφο κτίριο κατοικιών Ευξ.Πόντου 11 Γλυφάδα

Περιγραφή

Διεύθυνση: Ευξείνου Πόντου 11 Γλυφάδα
Τίτλος: Τετραώροφο κτίριο κατοικιών με υπόγειο και δώμα
Χρονολογία Ολοκλήρωσης: 2008

Πρόκειται για τετραώροφο κτίριο πολυτελών κατοικιών επί pilotis με υπόγειο και δώμα. Το υπόγειο αποτελείται από θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκονται διαμέρισμα ισογείου, θέσεις στάθμευσης και η είσοδος της πολυκατοικίας . Όλοι οι όροφοι του κτιρίου αποτελούνται από οροφοδιαμερίσματα. Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε με κριτήριο την  ασφάλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα του. Η Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή του έργου έγινε από το Τεχνικό Γραφείο <<Νίκος Γιαννακουδάκης>>.